Universitatea Petrol-Gaze din Ploieşti va organiza cursurile în sistem online, în timp ce la seminare, laboratoare şi activităţi practice studenţii vor fi prezenţi fizic. Decizia a fost luată ca urmare a creşterii numărului de infectări cu virusul SARS-CoV-2.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"Cursurile universităţii vor fi organizate în sistem hibrid, în sensul că cursurile se vor desfăşura online, iar toate activităţile practice, seminarele şi laboratoarele se vor desfăşura cu prezenţă fizică”, a declarat, marţi, pentru News.ro, purtătorul de cuvânt al Universităţii din Ploieşti, profesorul Mirela Dulgheru. 
 
Festivitatea de deschidere a anului universitar se va face cu prezenţă fizică în spaţiu deschis.
 
Studenţii care învaţă la Universitatea din Ploieşti vor fi cazaţi în campusul unităţii de învăţământ chiar dacă nu sunt vaccinaţi, însă la cazare vor trebui să prezinte un test care să certifice faptul că nu sunt infectaţi cu virusul SARS-CoV-2.
 
În căminele universităţii vor fi cazaţi câte unu, cel mult doi studenţi într-o cameră. Universitatea dispune, de asemenea, un izolator în care studenţii ar putea sta în cazul în care se infectează cu coronavirus.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.