Autorităţile din Argeş au decis suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ preuniversitar din judeţ, pţnă joi, din cauza viscolului care creează probleme pe drumuri. Aproape 30 de şcoli şi unităţi de învăţământ preşcolar vor asigura permanenţa, pentru copiii care nu au cu cine rămâne acasă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Ca urmare a condiţiilor meteorologice nefavorabile, în cadrul Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Argeş, s-a hotărât suspendarea cursurilor în toate unităţile de învăţământ argeşene, începând de astăzi 27.02.2018, orele 14.00, până joi, 01.03.2018, orele 20.00” a anunţat, marţi după amiază, Inspectoratul Şcolar Judeţean Argeş.

Părinţii care nu au posibilitatea de a-şi lăsa copiii acasă în siguranţă, sub supravegherea unui adult, pot să îi ducă la una dintre unităţile şcolare care vor asigura permanenţa pe perioada suspendării cursurilor.

La nivelul judeţului Argeş vor fi deschise 15 şcoli şi grădiniţe în municipiul Piteşti, trei grădiniţe cu program prelungit în Mioveni, o grădiniţă şi un liceu în Topoloveni, o şcoală şi o grădiniţă la Costeşti, o şcoală şi două grădiniţe în Curtea de Argeş, o şcoală şi o grădiniţă la Câmpulung, dar şi şcoala şi grădiniţa din Ştefăneşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.