Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Brigada de Poliţie pentru Transportul Public a fost sesizată, telefonic, duminic[ de către Dispeceratul Metrorex cu privire la faptul că, într-o staţie de metrou, din Sectorul 3, o persoană ar fi sărit pe calea de rulare a metroului, în timp ce acesta intra în staţie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Poliţiştii s-au deplasat cu operativitate la faţa locului şi au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre un bărbat, în vârstă de 24 de ani, mai arată comunicatul de presă al Poliţiei Capitalei.
 
De asemenea, echipajele de prim-ajutor, sosite la faţa locului, au intervenit şi au extras persoana, de pe calea de rulare, şi au acordat primul ajutor.
 
Cercetările sunt continuate de Brigada de Poliţie pentru Transportul Public - Serviciul Poliţiei Metrou, în vederea stabilirii cauzelor şi condiţiilor în care s-a produs evenimentul, mai indică sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.