Poliţiştii de la Secţia 20 din Capitală au fost sesizaţi, prin apel la 112, în legătură cu tulburarea ordinii şi liniştii publice la o adresă din zonă. Autorităţile au intervenit şi au constatat că 18 persoane participau la o petrecere care avea caracter privat, la care participa un tânăr care trebuia să fie în carantină. Toţi participanţii au fost amendaţi, iar valoarea sancţiunilor a fost de peste 7.750 lei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„În noaptea de 20/21. 03.2021 poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 20 Poliţie, în urma unui apel 112 cu privire la tulburarea ordinii şi liniştii publice la o adresă din zonă, au intervenit şi au constatat că 18 persoane participau la o petrecere cu caracter privat, unde erau încălcate normele de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2.
 
La petrecere participa şi  un tânăr care avea instituită măsura carantinării, fapt pentru care s-au declanşat cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor. 
 
Toţi participanţii au fost sancţionaţi cu amenzi conform Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în cuantum de  7.750  lei”, arată un comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.