Un şofer băut a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a continuat drumul, fiind nevoie ca aceştia să intervină pentru a îl imobiliza şi încătuşa, arată Sindicatul Europol, într-o postare pe Facebook. În timpul acţiunii, alte persoane au sărit în sprijinul conducătorului auto şi au început să îi lovească cu picioarele pe poliţişti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Prima zi de Paşte; - un apel la 112 sesizează prezenţa unui şofer băut în trafic; - primul echipaj ajunge în zonă, identifică autoturismul în mişcare; - şoferul nu opreşte la semnalele poliţistului rutier şi continua goana prin sat; - la un moment dat trage pe dreapta, sare din maşina şi escaladează gardul unei case. În imaginile surprinse este doar partea în care poliţiştii încearcă să-l imobilizeze pe un bărbat care a venit în sprijinul şoferului fugar şi care i-a atacat lovindu-i cu pumnii. Intervenţia colegilor noştri este îngreunată de modul de manifestare a spiritului «civic» de care dau dovadă celelalte persoane venite în sprijinul bărbatului care îi îmbrâncesc şi îi lovesc cu picioarele pe poliţişti împiedicându-i să realizeze încătuşarea”, arată postarea de pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.
 
Sursa citată mai precizează că „în astfel de situaţii nu putem vorbi decât despre reţinerea şi arestarea preventivă a tuturor persoanelor care au participat la ultragierea poliţiştilor”.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.