Un poliţist de frontieră de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Jimbolia, din judeţul Timiş, a decedat duminică seara, după ce la finalul lunii iulie a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Sindicatul Europol a anunţat, duminică seara, pe Facebook, că un poliţist de frontieră din Timiş a decedat în urma infecţiei cu coronavirus.
 
”Ne luăm rămas bun de la colegul nostru Vecea Cristian în vârstă de 43 ani din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Jimbolia - ITPF Timişoara, care a decedat în această seară după ce în urmă cu două săptămâni a fost confirmat pozitiv cu coronavirus. Este al doilea deces în rândul poliţiştilor infectaţi cu virusul ucigaş, după ce în luna iunie un alt coleg din cadrul IPJ Olt a fost răpus. În urma acestuia au rămas o soţie îndurerată şi doi copii fără sprijin! Suntem alături de familia acestuia şi-i transmitem sincere condoleanţe! Drum lin spre cer, colegule!”, transmite Europol. 
 
La sfârşitul lunii iulie, la Poliţia de Frontieră Timişoara au fost confirmate mai multe cazuri de COVID - 19.
 
În prezent, un focar activ de coronavirus este la Inspectoratul de Poliţie Timiş, unde 22 de poliţişti au fost depistaţi pozitiv cu COVID - 19, iar alţi zeci de poliţişti se află în izolare la domiciliu.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.