O femeie a murit şi un bărbat a fost grav rănit, fiind transportat la spital în stare critică, în urma unui accident rutier produs pe drumul naţional 79, în judeţul Bihor, unde două autoturisme s-au ciocnit.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Accidentul a avut loc duminică, în jurul orei 10:00, la ieşire din localitatea Salonta spre Arad, pe DN 79. La sosirea echipajelor de intervenţie la locul evenimentului, unul dintre pasageri, o femeie de 39 de ani, se afla în stop cardio-respirator, fiind încarcerată în urma impactului dintre două autoturisme.
 
Paramedicii au scos victima din maşină şi i-au făcut manevre de resuscitare, însă fără rezultat, decesul femeii fiind declarat la locul accidentului.
 
Alte două persoane au fost rănite. Este vorba despre şoferii celor două autoturisme implicate, unul dintre ei fiind grav rănit şi dus la spital în stare critică, conform datelor ISU Bihor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.