Un medic de 44 de ani din Timişoara a murit după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Doctorul Cristian Milicin era intubat de câteva zile pe Sectia de Terapie Intensivă a Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Medicul s-a infectat cu noul coronavirus în urmă cu aproape trei săptămâni, iar starea lui de sănătate s-a agravat şi, în ciuda eforturilor colegilor de a-l salva, acesta a murit.
 
”Astăzi a decedat domnul Asistent Universitar Dr. Cristian Milicin, un medic tânăr, de doar 44 de ani, care activa în propria clinică, din cauza COVID-19, infectat în urmă cu mai puţin de 3 săptâmâni. Nu l-am cunoscut personal, dar profesional a fost un medic foarte bun, puternic şi sănătos, mereu dispus să ajute pe cei din jur. E un eveniment oribil ce ne loveşte pe toţi ca un trăznet şi încă un mesaj pentru acei inconştienţi care nu <cred> în acest virus nemernic. Întreg colectivul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă "Pius Brînzeu" Timişoara este alături de familie. Sincere condoleanţe din partea tuturor. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, a scris, pe Facebook, Raul Pătraşcu, managerul Spitalului Judeţean Timişoara.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.