Un jandarm din judeţul Argeş a fost confirmat pozitiv la testul pentru coronavirus. Acesta a fost plecat în Turcia şi s-a întors în ţară în cursul lunii martie. Cum Turcia nu se afla în zonă galbenă sau roşie la acea dată, nu s-a impus izolarea la domiciliu sau carantinarea. El a intrat în contact cu 7 poliţişti, 9 jandarmi şi familia sa, toţi fiind izolaţi la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Prefectura Argeş a anunţat, joi seară, că un jandarm a fost confirmat cu coronavirus.

Bărbatul a fost în Trurcia şi a revenit în momentul în care această ţară nu se afla pe lista zonelor roşii sau galbene.

”Facem menţiunea că el a executat misiuni cu alţi jandarmi, cât şi cu poliţişti. Marţi a acuzat stare de rău. La spital a fost diagnosticat cu pneumonie şi i s-au recoltat probe. Azi (joi) a fost confirmat pozitiv. De precizat că jandarmul se deplasa între unitate şi casă cu autoturismul propriu”, a transmis Prefectura Argeş.

DSP Argeş a făcut o anchetă epidemiologică, toţi contacţii direcţi fiind izolaţi. Este vorba despre 7 agenţi de Poliţie, 9 jandarmi şi membrii familiei.

Până în acest moment, niciunul dintre contacţii direcţi nu prezintă simptome.

 

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.