Fostul director al Poliţiei Locale Timişoara Dorel Cojan ar trebui reinstalat în funcţie, după ce a câştigat definitiv un proces împotriva Primăriei Timişoara. Sentinţa pronunţată de Curtea de Apel Timişoara este definitivă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Curtea de Apel Timişoara s-a pronunţat definitiv, vineri, în procesul intentat de fostul director al Poliţiei Locale Timişoara Dorel Cojan Primăriei.
 
După ce primarul Dominic Fritz a ales să nu-i mai prelungească mandatul la conducerea poliţiştilor locali din Timişoara, în noiembrie 2020, Dorel Cojan s-a adresat instanţei.
 
Vineri, Curtea de Apel a hotărât că fostul şef al Poliţiei Locale trebuie repus în funcţia pe care a avut-o sau una echivalentă, iar primarul, prin dispoziţie, să îi plătească lui Dorel Cojan şi o despăgubire, care este egală cu diferenţa între veniturile pe care le-a obţinut de când a fost demis şi până salariile de care ar fi beneficiat, dacă ar fi fost în continuare şef al instituţiei.
 
Sentinţa Curţii de Apel este definitivă şi nu mai poate fi atacată pe nicio cale.
 
În prezent, Poliţia Locală Timişoara este condsă de Hajdu Attila  care ocupă funcţia prin concurs.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.