Un copil de zece ani din oraşul Călan, judeţul Hunedoara a reclamat la Poliţie că a fost lovit de învăţătoarea sa, în zona capului, iar din lovitură s-a lovit la buză, de bancă. Uterior copilul s-a prezentat la Unitatea de Primire Urgenţe împreună cu bunica sa pentru acordarea de îngrijiri medicale. Poliţiştii fac cercetări în acest caz.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri, al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Hunedoara, în jurul orei 9.15, Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată despre un inceident care a avut loc într-o şcoală din localitate.

”Poliţia Oraşului Călan a fost sesizată direct de un minor în vârstă de 10 ani, din Călan, elev la o şcoală din localitate, despre faptul că, în jurul orei 8:45, în timp ce se afla în sala de clasă, în timpul orei de curs, a fost lovit în zona capului de către învăţătoarea sa, iar din lovitură s-a lovit la buză, de bancă”, se arată în comunicat.

Potrivit sursei citate, ulterior, copilul, care prezenta leziuni la nivelul buzei inferioare, a fost însoţit de bunica sa la UPU Călan, pentru acordarea de îngrijiri medicale.          

În cauză, poliţiştii vor face cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de purtare abuzivă, în vederea stabilirii împrejurărilor comiterii faptei.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.