Un bărbat din municipiul Alba Iulia care a rămas, pentru a doua oară în această lună, cu deşeurile neridicate de compania de salubritate care are contract cu municipalitatea a mers şi a lăsat din nou sacii cu resturi la sediul firmei RER Vest. Angajaţii acesteia au chemai Poliţia Locală, iar poliţiştii i-au recomandat cetăţeanului nemulţumit ca data viitoare să sune el primul la Poliţia Locală şi să facă şi o adresă la Agenţia pentru Protecţia Mediului, susţine bărbatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Un localnic din Alba Iulia, Alin Tudose, a mers, miercuri, cu patru saci de deşeuri pe care i-a depozitat la sediul companiei RER Vest, fiind pentru a doua oară în cursul acestei luni când face un astfel de gest. 
 
”Dacă tot fac voluntariat pentru Rer Vest... Ei iarăşi n-au ridicat, eu iarăşi i-am ajutat”, a explicat bărbatul, nemulţumit de faptul că firma de salubritate ridică gunoiul pe strada sa doar din când în când. 
 
El a povestit şi că, de data aceasta, angajaţii companiei care are contract pentru ridicarea gunoiului din municipiu au sunat la Poliţia Locală.
 
”Că s-au gândit să sune la Poliţia locală. Şiiii... surpriză! Deşi au imaginea cum o au, astăzi am văzut că există şi agenţi şcoliţi, civilizaţi, care nu se lasă impresionaţi şi cunosc legea. Concluzie: când «uită» să vă ridice gunoiul, sunaţi la Poliţia Locală (recomandarea agentei) şi faceţi o adresă către APM (Agenţia pentru Protecţia Mediului – n.r.). PS.  Felicitări pentru profesionalism, Poliţia Locală”, a mai scris bărbatul.
 
În 6 decembrie, Alin Tudose a lăsat sacii cu deşeuri din plastic reciclabil la sediul firmei RER Vest cu mesajul: ”Am făcut-o şi pe asta. Daca tot este zi de sărbătoare, m-am gândit să-i ajut pe cei de la Rer Vest, sau cum dreaq le-o zice. Aşadar, fiind ocupaţi cu sărbătorile de iarnă, nici acum două săptămâni, nici ieri (marţi – n.r.), n-au catadicsit să ridice «plasticul». După ce am sunat, mi-am cerut umil scuze că n-am colectat în sacii transparenţi, pe care nu i-am mai primit de peste un an... cin' dreaq a pomenit să cumperi saci negri, d'ăşta nu i-au ridicat... Şi ca să nu le stric sărbătorile, pentru ei începute de vreo două săptămâni, le-am dus eu, la birou, sacii”.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.