Un avion cu 98 de pasageri a venit, miercuri, de la Dortmund, Germania, pe Aeroportul din Târgu Mureş iar 41 dintre pasageri, care veneau din regiunea Nordrhein Westfalen,au fost izolaţi la domiciliu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Astăzi, pe Aeroportul Transilvania Târgu Mureş a aterizat cursa din Dortmund, având 98 de pasageri îmbarcaţi. Reprezentanţii DSP Mureş s-au deplasat la aeroport pentru a opera completarea chestionarelor prevăzute de metodologie. În urma acţiunii a fost luată măsura autoizolării la domiciliu pentru un grup de 41 de persoane provenite din regiunea Nordrhein Westfalen”, a transmis Prefectura Mureş.

Sursa citată a precizat că persoanele în cauză au primit toate informaţiile necesare, urmând să intre în monitorizarea DSP pentru 14 zile.

În judeţul Mureş, numărul total de locuri pentru carantinare este de 167. Dintre aceste locuri, 10 erau ocupate nainte de sosirea pasagerilor din Germania.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.