Un agent de pază dintr-un supermarket din Capitală a găsit într-un coş de cumpărături un plic sigilat cu peste 33.000 de euro şi l-a anunţat pe managerul magazinului, care a predat plicul poliţiştilor. Suma de bani fusese uitată în supermarket de angajaţii cu atribuţii în transportul valorilor monetare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Poliţiei Capitalei, agentul de pază a găsit în 12 septembrie un plic sigilat cu suma de 33.780 de euro într-un coş de cumpărături de pe holul de evacuare. El l-a anunţat pe managerul magazinului, care a depus plicul în seiful magazinului.

Câteva zile mai târziu, reprezentanţii unei bănci i-au spus managerului că plicul le aparţine, însă acesta, pentru a se asigura că acest lucru este adevărat, a predat banii poliţiştilor.

Poliţiştii au stabilit, din primele verificări, că plicul cu bani ar fi fost uitat în magazin de angajaţii cu atribuţii în transportul valorilor monetare, care fuseseră în data de 12 septembrie să ridice valuta din supermarket.

Reprezentanţii băncii urmează să prezinte la secţia de poliţie cu actele care să dovedească faptul că banii le aparţin.

Cercetările sunt continuate de Secţia 2 Poliţie pentru stabilirea situaţiei de fapt.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.