Turiştii care merg la schi pe pârtiile din staţiunea Poiana Braşov vor putea încărca online, începând de vineri, schi-pass-urile pentru transportul pe cablu, opţiunea fiind valabilă în cadrul unui program-pilot iniţiat de Primăria Braşov şi pe care autorităţile îl vor implementa în sezonul următor. Sistemul este menit să reducă timpul de aşteptare şi cozile care se formează la casieriile mijloacelor de transport pe cablu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Programul pilot prin care schi-pass-urile pentru transportul pe cablu din Poiana Braşov vor putea fi încărcate cu puncte şi online, pe platforma www.skibv.ro, lansată de Primăria Braşov, este valabil începând de vineri, a anunţat, joi, Primăria Braşov.
 
"Una dintre problemele cu care se confruntau schiorii era că, pentru a urca în masiv, trebuia să aştepte de două ori, să îşi încarce schi-passurile, apoi să aştepte să urce în telegondolă. O altă problemă era a celor care schiau în partea superioară sau pe Lupului inferior şi, dacă li se terminau punctele, erau nevoiţi să coboare la casieriile de la telecabine şi telegondolă", a declarat primarul din Braşov, Allen Coliban, citat într-un comunicat al municipalităţii.
 
Platforma oferă posibilitatea utilizatorului să încarce cu puncte o cartelă de tip schi-pass, achiziţionată deja, cu plata online, la fel ca la orice alt produs achiziţionat în mediul online. 
 
Utilizatorul are posibilitatea să îşi creeze un cont pe platformă printr-o procedură care presupune introducerea adresei de e-mail. Sistemul generează automat un link de confirmare, trimis pe e-mail, care permite apoi setarea unei parole şi înregistrarea în cont. 
 
Cardurile se pot încărca doar cu puncte de acces, urmând ca în sezonul următor să fie accesibile şi abonamentele pe zile sau ore şi să fie disponibile mai multe funcţii ale aplicaţiei, ca, de exemplu, verificarea soldului, tot online. Până atunci, verificarea se poate face doar la ghişee, după prima activare prin porţile de intrare, menţionează administraţia locală, care menţionează că punctele încărcate sunt valabile doar în acest sezon.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.