Două surori sunt căutate de autorităţile din Tulcea după ce au dispărut în zona Portului Isaccea, la intervenţie fiind prezenţi pompieri, scafandri, poliţişti, cadre medicale şi localnici. Conform primelor informaţii, una din fete ar fi alunecat în apă, iar cealaltă a intrat după ea să o salveze.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Tulcea, pompierii au fost solicitaţi să intervină luni, în jurul orei 16.10, prin apel la 112, pentru căutarea a două surori, de aproximativ 11 şi 12 ani, care ar fi dispărut în zona portului din oraşul Isaccea. 
 
`S-au deplasat la locul solicitării şapte subofiţeri, cu o autospecială transport scafandri, o barcă pneumatică şi o ambulanţă SMURD de la Detaşamentul de Pompieri Tulcea, precum şi un echipaj SAJ Tulcea tip B2. De asemenea, a fost solicitat sprijinul unui echipaj aeromedical de la SMURD Galaţi.La faţa locului se află două echipaje de la IPJ Tulcea, Poliţia Transporturi şi SVSU Isaccea”, a transmis ISU Tulcea.
 
De asemenea, la căutări participă şi localnici cu o ambarcaţiune. 
 
Conform primelor informaţii, una din fete ar fi alunecat în apă, iar cealaltă a intrat după ea să o salveze.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.