Tronsonul din autostrada A10 Sebeş-Turda din zona de nord a municipiului Alba Iulia, care în luna ianuarie a acestuia an s-a rupt din cauza unei alunecări de teren, a fost asfaltat. Autostrada nu a fost încă redată circulaţiei, întrucât constructorul mai are de făcut unele lucrări precum montarea parapetului şi aplicarea marcajelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
Constructorul care realizează lucrările de reparaţii la autostrada A10, din care o bucată s-a rupt, la finalul lunii ianuarie, în urma unei alunecări de teren, a reparat carosabilul şi a turnat asfalt. 
 
În zona unde au loc lucrările de reparaţii se menţine însă restricţia, fiind nevoie de lucrări precum montarea parapetului de protecţie şi aplicarea marcajelor rutiere.
 
Iniţial, tronsonul de autostradă care trece prin zona de nord a municipiului Alba Iulia a fost închis, la 31 ianuarie, pentru 30 de zile. Termenul a fost prelungit ulterior la 90 de zile. 
 
Compania italiană Pizzarotti este cea care a realizat primul lot din autostrada A10 Sebeş-Turda. În condiţiile în care lucrarea este în garanţie, reparaţiile se fac pe banii constructorului, au precizat oficialii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.