Fluviul Dunărea a fost scăldat în luminile tricolorului, vineri seară, iar chipul lui Decebal, sculptat în stâncă, la Mraconia, pe Clisura Dunării, a fost iluminat pe timp de noapte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă, de vineri seara, al Consiliului Judeţean Mehedinţi, Dunărea a fost scăldată în luminile tricolorului care au fost proiectate pe pasajul Mraconia, iar Chipul lui Decebal sculptat în stâncă a fost pus în valoare prin proiecţia unor lumini, în cel mai reprezentativ punct turistic din judeţul Mehedinţi, la Mraconia, pe Clisura Dunării.

Momentul a fost organizat de Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere, prin Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri Timişoara, cu sprijinul Consiliului Judeţean Mehedinţi.

“Am încercat astfel, să oferim turiştilor, o privelişte simbolică pentru Centenarul Marii Uniri care i-a unit pe români la Statuia Regelui Decebal, în această seară. Mesajul de unitate pe care ne-am propus să îl transmitem prin acest demers a fost primit cu căldură de cei care au venit special pe Clisura Dunării, special pentru acest moment, ori s-au oprit din drum să admire cele două două obiective turistice”, a declarat preşedintele Consiliului Judeţean Mehedinţi, Aladin Georgescu.

Liderul CJ Mehedinţi a mai anunţat că se doreşte ca pe viitor cele două obiective, pasajul Mraconia şi statuia lui Decebal, să fie iluminate în permanenţă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.