Cinci şcoli din judeţul Timiş nu au apă potabilă, şase nu au curent electric, iar patru vor rămâne închise, fiind afectate de furtuna de duminică, au anunţat, miercuri, reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei situaţii prezentate de Inspectoratul Şcolar al judeţului Timiş, în patru unităţi de învăţământ cursurile rămân suspendate. Este vorba despre Colegiul I.C. Brătianu, Liceul de Arte plastice şi Colegiul Tehnic de Vest, toate din Timişoara, dar şi de Şcoala Gimnazială din Bethausen.

Alte cinci unităţi de învăţământ nu au apă potabilă. Este vorba despre şcolile gimnaziale din Bethausen, Chevereşu Mare, Liebling, Margina şi Voiteg.

De asemenea, şase unităţi de învăţământ nu au curent electric. Este vorba despre şcolile gimnaziale din Bethausen, Chevereşu Mare, Liebling, Margina, Voiteg şi Centrul Şcolar de Educaţie Incluzivă Recaş.

Toate aceste unităţi de învăţământ sunt afectate în urma furtunii de duminică.

Un număr de 13 unităţi de învăţământ din Timişoara şi din judeţul Timiş sunt închise miercuri, fiind afectate de furtuna de duminică.

Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş a făcut o evaluare a costurilor lucrărilor la unităţile afectate de furtună, apreciind că sunt necesare două milioane de lei. Suma a fost acceptată de premierul Mihai Tudose, în şedinţa Comitetului pentru Situaţii de Urgenţă de marţi, de la Timişoara.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.