Trei focare active de infecţie cu virusul SARS-CoV-2 au fost identificate de autorităţile din judeţul Prahova la Spitalul Municipal Schuller din Ploieşti, unitate sanitară care îngrijeşte inclusiv pacienţi oncologici.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Spitalul Municipal Ploieşti, în secţia de Boli interne, cinci pacienţi şi şase angajaţi au fost diagnosticaţi. Pacienţii sunt izolaţi în secţia COVID, iar personalul sanitar la domiciliu.

La secţia de Fizioterapie, trei salariaţi sunt infectaţi cu coronavirus, alţi trei angajaţi ai blocului alimentar fiind de asemenea bolnavi. Cu toţii sunt izolaţi la domiciliu, sub supravegherea medicilor de familie.

În Prahova, între cazurile active de COVID se numără şi 100 de elevi şi 20 de profesori. Judeţul raportează 818 cazuri noi de infectare de luni până marţi şi opt decese, dintre care cinci la persoane nevaccinate.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.