Consiliului Local Ploieşti a decis, miercuri, acordarea de gratuitate la transportul în comun pentru elevii din oraş ale căror familii au venitul net mai mic de 2.364 lei pe lună pentru fiecare membru al familiei. În plus, ca să beneficieze de prevedere, elevii trebuie să nu aibă prea multe absenţe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Aleşii locali ploieşteni au aprobat, miercuri, într-o şedinţă extraordinară, o hotărâre care presupune acordarea de gratuitate la transportul în comun elevilor ale căror familii au venituri mai mici de 2.364 lei net pe lună pentru fiecare membru al familiei.

De prevedere beneficiază, conform hotărârii, elevii care au domiciliul sau reşedinţa pe raza municipiului Ploieşti şi care nu au absentat la mai mult de 20% din ore, înluna anterioară primiri subvenţiei.

Elevii care sunt înscrişi la şcolile din Ploieşti, dar care domiciliază în alte localităţi, vor plăti doar jumătate din valoarea abonamentelor, potrivit aceleiaşi hotărâri.

Sumele aferente subvenţiei vor fi asigurate către societatea de transport în comun, de la bugetul local al municipiului Ploieşti.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.