Traficul rutier pe Valea Oltului este blocat, vineri după-amiază, din cauza unui accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi o dubă. În urma impactului, autoturismul a luat foc, iar şoferul a murit pe loc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vâlcea, accidentul a avut loc la kilometrul 237 al Drumului Naţional 7, în localitatea Câineni din Vâlcea.

Primele date indică faptul că şoferul unui autoturism Dacia Logan care circula dinspre Râmnicu Vâlcea către Sibiu a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar autoturismul a intrat pe contrasens, unde s-a izbit de o dubă.

În urma impactului, şoferul autoturismului a murit, iar maşina a luat foc. Un pompier aflat în zonă şi alţi şoferi au intervenit şi au stins flăcările, cu ajutorul extinctoarelor, înainte ca acestea să ajungă la şofer. Echipajele de descarcerare vor interveni pentru a scoate dintre fiarele contorsionate trupul şoferului decedat.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.