Traficul pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gară al A2 a fost redeschis în ambele sensuri, după ce miercuri dimineaţă a fost deviat pe DN3A din cauza poleiului, la ora transmiterii acestei ştiri circulându-se pe întreaga autostradă Bucureşti - Constanţa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă că, începând cu ora 11:15, a fost redeschisă Autostrada A2 pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gară, în ambele sensuri.

Miercuri dimineaţă, în jurul orei 5.30, circulaţia de pe tronsonul Drajna - Lehliu-Gară (km 65-105) al Autostrăzii A2 a fost deviată, pe ambele sensuri, pe DN3A din cauza poleiului. Ploaia îndepărta materialul antiderapant şi exista risc de producere a unor accidente rutiere.

Începând cu ora 7.45 a fost închis şi tronsonul Fundulea - Lehliu-Gară, însă numai pe sensul de mers Bucureşti - Constanţa, iar autovehiculele au circulat deviat pe DN3. Începând cu ora 9.15, tronsonul Fundulea - Lehliu-Gară al Autostrăzii a fost deschis. 

De asemenea, în judeţul Cluj, pe DN1, pe tronsonul Piatra Craiului - Huedin - Căpuşu Mare, traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 100 metri, potrivit Infotrafic. La fel şi pe tronsonul Turda - Cluj-Napoca. În condiţii similare se circulă şi în judeţul Timiş, pe DN59 şi DN69.

Pe autostrada A3 Câmpia Turzii - Gilău, între kilometrii 1 şi 40, ceaţa reduce vizibilitatea sub 100, pe alocuri sub 50 de metri.

Conform sursei citate, în judeţul Vrancea ninge, iar pe partea carosabilă a drumurilor naţionale există porţiuni cu zăpadă (stratul fiind de 1-5 centimetri). Se acţionează cu utilaje de deszăpezire şi de împrăştiere a materialului antiderapant.

Pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti ninge slab.

De asemenea, pe autostrada A3 Bucureşti - Ploieşti ninge, între kilometrii 14 şi 31 carosabilul este acoperit parţial cu zăpadă, iar între kilometrii 31 şi 68 stratul măsoară, pe alocuri, aproape trei centimetri. Se acţionează cu utilaje.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, miercuri, două mesaje de informare şi atenţionare cu cod galben referitoare la precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă şi ninsoare şi la condiţii de formare a poleiului, dar şi atenţionări nowcasting referitoare la polei.

 

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.