Centrul Infotrafic anunţă că de miercuri se redeschide traficul pe Transalpina, între Rânca şi Obârşia Lotrului, dar va rămâne interdicţia de circulaţie pe timpul nopţii. Drumul Naţional 7 C - Transfăgărăşan a fost deja redeschis, condiţiile meteo permiţând vizibilitatea în zonă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Infotrafic, de miercuri, ora 7.00, se va redeschide DN 67 C-Transalpina, pe tronsonul Rânca (km 34+500) - Obârşia Lotrului (km 59+800).

”Pe timpul nopţii, în intervalul orar 20:00 - 07:00, pe acest tronson nu este permis accesul autovehiculelor”, anunţă Infotrafic.

De asemenea, se mentine şi restricţia de 30 de kilometri la oră precum şi cea prin care se interzice accesul pentru autovehiculele cu masa maximă total autorizată mai mare sau egală cu 7,5 tone.

La rândul lor, reprezentanţii Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) au anunşat că a fost redeschis şi traficul pe DN 7 C – A Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, pentru toate categoriile de autovehicule.

”Reamintim conducătorilor auto că pe perioada nopţii circulaţia rutieră este închisă pentru toate categoriile de autovehicule între Piscul Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu)”, anunţă CNAIR.

Conducătorii auto care trnzitează zonele montate sunt sfătuiţi să aibă autovehiculele echipate pentru circulaţia in condiţii de iarnă.
 

Circulaţia pe cele două drumuri montane a fost închisă temporar din cauza condiţiilor meteorologice. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.