Circulaţia pe Transalpina va fi redeschisă de miercuri, de la ora 7.00, între Rânca şi Obârşia Lotrului, dar va rămâne interdicţia de circulaţie pe timpul nopţii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Infotrafic, de miercuri, de la ora 7.00, se va redeschide DN 67 C -Transalpina, între Rânca (km 34+500)  şi Obârşia Lotrului (km 59+800), dar pe timpul nopţii, în intervalul orar 20:00 - 07:00, pe acest tronson nu este permis accesul autovehiculelor. De asemenea, se mentine şi restricţia de 30 de kilometri la oră, precum şi cea prin care se interzice accesul pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone.

Traficul pe DN 7 C – A Transfăgărăşan, între Bâlea Lac şi Bâlea Cascadă, a fost redeschis, marţi, la ora 12.00, pentru toate categoriile de autovehicule. Pe perioada nopţii, circulaţia rutieră este închisă însă pentru toate categoriile de autovehicule între Piscul Negru (judeţul Argeş) şi Bâlea Cascadă (judeţul Sibiu).

Circulaţia pe cele două drumuri montane a fost închisă temporar săptămâna trecută din cauza condiţiilor meteorologice. 

Şoferii care tranzitează zonele montate sunt sfătuiţi să aibă autovehiculele echipate pentru circulaţia în condiţii de iarnă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.