Circulaţia rutieră va fi închisă sâmbătă, pe drumul naţional 7C – Transfăgărăşan, anunţă Poliţia judeţeană Argeş. Restricţia este impusă întrucât ăn zonă se va desfăşura o competiţie sportivî.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Sâmbătă, 3 septembrie 2022, circulaţia rutieră va fi închisă pentru toate categoriile de autovehicule pe DN 7C (Transfăgărăşan), în intervalul orar 07.00- 18.00, pe tronsonul cuprins între km 62+100 şi km 116+808, având în vedere traseul şi programul competiţiei sportive de înot, ciclism şi alergare TRANSFIER 2022”, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.
Poliţiştii recomandă şoferilor să respecte regulile de circulaţie, să circule prudent, să nu facă manevre riscante în trafic şi să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri care se vor afla în teren.
Transfier este o competiţie de triatlon în cadrul căreia participanţii înoată, urcă cu bicicleta pe Transfăgărăşan şi aleargă. Evenimentul se află anul acesta, la a opta ediţie.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.