Un autoturism şi o autoutilitară s-au ciocnit, joi, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 56, pe sensul către Capitală, trei persoane fiind rănite, dintre care una încarcerată. La faţa locului acţionează mai multe echipaje de intervenţie, traficul în zona accidentului fiind blocat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii ISU Călăraşi au anunţat că un autoturism şi o autoutilitară au fost implicate, joi, într-un accident pe Autostrada Soarelui, pe sensul către Capitală, în zona localităţii Nicolae Bălcescu. 

Trei persoane au fost rănite, una fiind încarcerată şi urmează a fi preluată de un elicopter SMURD. 

La rândul lor, reprezentanţii Centrului Infotrafic au precizat că traficul rutier este oprit în zona producerii accidentului, fiind formate coloane de autovehicule pe o distanţă de aproximativ 2 kilometri.

Ruta ocolitoare pentru cei care se deplasează către Capitală este oraşul Lehliu Gară – DN3 – oraşul Fundulea – intrare Autostrada A1.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.