Circulaţia pe autostrada A2 se desfăşoară cu dificultate, luni după amiază, pe unele tronsoane unde drumul este foarte aglomerat iar viteza medie de deplasare este de aproximativ 20 km /h. Centrul Infotrafic al Poliţiei Române recomandă ca rute alternative DN 2 şi DN 2A.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Centrul Infotrafic din cadrul Poliţiei Române, autostrada A2 este aglomerată, pe unele tronsoane, luni după amiază, viteza de deplasare fiind, în medie de 20 de kilometri pe oră. Pentru evitarea aglomeraţiei, şoferii pot folosi ca rute alternative DN2 Constanţa - Hârşova – Slobozia - DN2A Urziceni – Bucureşti sau  DN2A Constanţa - Hârşova - Giurgeni, DN3B - Chirana (intersecţie cu DN2A)- DN3A Feteşti - Drajna şi DN3: Lehliu - Fundulea – Bucureşti, precizează Poliţia Română.

Şi DN 73 este aglomerat, luni după amiază, între localităţile Dragoslavele şi Dâmbovicioara din judeţul Argeş, unde se circulă în coloană între kilometrii 68 şi 76 din cauza semafoarelor electrice montate în zonele unde se fac lucrări la carosabil.

În schimb, luni după amiază traficul rutier a revenit la normal pe DN 1, după ce în cursul zilei drumul a fost aglomerat pe Valea Prahovei

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.