Circulaţia rutieră este îngreunată, vineri, pe Valea Prahovei, există coloane de autovehicule la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti şi între Sinaia şi Buşteni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Centrului Infotrafic al Poliţiei Române, pe sensul de mers către Braşov există coloane de autovehicule la intrarea în Comarnic dinspre Ploieşti şi între Sinaia şi Buşteni.

Poliţiştii reamintesc că şoferii care circulă pe relaţia Braşov – Ploieşti pot folosi ruta alternativă Ploieşti – Cheia – Săcele, rută pe care, până în acest moment, nu au apărut probleme de trafic.

De asemenea, Centrul Infotrafic anunţă că pe DN1 Sălişte – Miercurea Sibiului traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă densă (50-150 de metri). Între kilometrii 330 şi 360, vizibilitatea este sub 10 metri.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.