Traficul rutier este foarte intens, duminică, pe DN1, pe Valea Prahovei circulându-se în coloană pe ambele sensuri, încă de dimineaţă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Către Bucureşti, se circulă în coloană din Predeal până în Buşteni, iar în sens invers de la Sinaia până la Buşteni. La Comarnic sunt coloane de autovehicule pe sensul de mers către Braşov şi este posibil să se formeze şi către Bucureşti, informează Centrul Infortrafic al Poliţiei Române.

De asemenea, există coloană de maşini şi pe DN73A Râşnov - Predeal, la intersecţia cu DN1 şi pe DN73 Bran - Moeciu.

În judeţul Braşov, în zona Dârste,  echipaje de poliţie le recomandă şoferilor care pornesc din Braşov către Bucureşti să circule pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti, pentru a evita aglomeraţia.

Poliţişti precizează, însă, că şi pe DN1A Săcele - Cheia - Ploieşti pot apărea probleme de trafic, în zona Măneciu, unde se execută lucrări de consolidare, drumul fiind afectat de o alunecare de teren.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.