Tânăra de 26 de ani din judeul Hunedoara, care a fost amendată cu 10.000 de lei şi i s-a întocmit dosar penal, după ce nu a respectat autoizolarea la întoarcerea din Italia şi s-a internat la Spitalul din Petroşani, a fost declarată vindecată de coronavirus şi va fi externată. Vindecaţi au fost şi tatăl şi fiica, internaţi la Timişoara cu coronavirus, ambii din judeţul Hunedoara.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit medicilor de la Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara, tânăra de 26 de ani din judeţul Hunedoara, care s-a prezentat la Spitalul din Petroşani cu dureri lombare, fără să spună că ar trebui să stea autoizolată după ce s-a întors din Italia, a fost declarată vindecată după ce zilele trecute a fost depistată cu coronavirus.

Medicii spun că în cazul ei au fost două teste negative, astfel că urmează externarea din spital. Cu toate acestea, i se va recomanda să stea autoizolată la domiciliu o vreme, având în vedere boala neurologică de care suferă. Medicii spun că în acest moment se simte bine, dar în cazul în care ar contacta o altă infecţie, starea ei s-ar putea agrava.

Tânăra a fost amendată cu 10.000 de lei şi i s-a întocmit dosar penal după ce s-a întors din Italia şi nu a respectat autoizolarea. Ea s-a dus la un control într-o clinică privată şi apoi s-a internat cu dureri lombare la Spitalul din Petroşani, la Secţia de Neurologie. După ce a fost depistată cu coronavirus, întreaga secţie a spitalului a fost închisă, iar peronaliul medical s-a autoizolat.

Medicii de la Spitalul de Boli Infecţioase din Timişoara au mai anunţat că vor mai fi externaţi şi bărbatul de 44 ani şi fiica acestuia în vârstă de 16 ani tot din Hunedoara.

În cazul bărbatului care a călătorit în Italia, au fost confirmate negative trei teste. În cazul feiei, două teste au ieşit negative, ultimul chiar sâmbătă.

Cei doi urmează să fie externaţi din spital.

Numărul pacienţilor vindecaţi ajunge astfel la 9. 

Numărul total al îmbolnăvirilor a ajuns la 102. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.