Un bărbat de 59 de ani a provocat un accident rutier într-o intersecţie din Timişoara, după ce i s-a făcut rău la volan. În urma accidentului au rezultat trei victime, între care doi pietoni care aşteptau să traverseze strada regulamentar.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Un bărbat, în vârstă de 59 de ani, a condus un autoturism pe Calea Şagului, dinspre strada 16 Decembrie, iar la intersecţia cu bulevardul Liviu Rebreanu a pătruns pe contrasens, şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani. În urma impactului primul autoturism a fost proiectat în doi pietoni, un bărbat şi o femeie, ambii in vârstă de 68 de ani, care traversau regulamentar, iar ulterior autoturismul, scăpat de sub control, a intrat în coliziune cu alte 4  autoturisme ce se aflau într-o parcare special amenajată”, transmite IPJ Timiş.

În urma impactului au rezultat trei victime, cei doi pietoni şi conducătorul auto în vârstă de 59 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

Potrivit martorilor, şoferului i s-a făcut rău la volan, se pare că a suferit o criză de epilepsie.

Sursa foto: Facebook/Info Trafic jud. Timiş
Sursa foto: Facebook/Info Trafic jud. Timiş
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.