Poarta de intrare în municipiul Timişoara, care în urma furtunii de duminică a căzut peste un autoturism şi a ucis un tânăr de 24 de ani, a fost reparată de Primăria Timişoara cu suma de 56.000 de euro, în anul 2015.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma furtunii de duminică după-amiază, poarta de intrare în municipiul Timişoara, dinspre Lugoj, a fost luată de vântul puternic, care a bătut cu peste 90 de kilometri pe oră şi a căzut peste o maşină în care se afla un tânăr de 24 de ani. El a decedat pe loc în urma incidentului.

Poarta de la intrarea în oraş a fost amenajată de Primăria Timişoara în vara anului 2015. Muncitorii firmei Stareto, căreia i-a fost încredinţată lucrarea, au demolat structura veche a porţii, au făcut intervenţii pe consolele verticale, dar şi pe grinda metalică orizontală. Lucrarea a costat 56.000 de euro, din care o mică parte, aproximativ 4.500 de euro, a reprezentat o sponsorizare, potrivit datelor transmise News.ro, luni, de către Primăria Timişoara.

Tânărul care a murit lovit de poartă se numeşte Vlad Baici şi avea 24 de ani. Era student la Medicină Dentară în anul şase. A copilărit în satul Cerceteaz, care aparţine de comuna Giarmata. Mama băiatului este angajată la Spitalul Judeţean din Timişoara.

 

FOTO - Facebook
FOTO - Facebook

Întrebat, duminică seara, la Digi24 despre efectele furtunii din Timişoara, premierul Mihai Tudose a răspuns: "Întrebaţi-l pe domnul Robu de ce a picat semnul acela inaugurat de el de curând şi a făcut o victimă. Semnul acela nou-nouţ, cu Bine aţi venit la Timişoara, a fost inaugurat cu surle şi trâmbiţe”, a raspuns premierul.

Primarul Nicolae Robu nu a putut fi contactat pentru a comenta situaţia.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.