Mai multe echipaje de pompieri au fost mobilizate, vineri seară, în urma unei alerte privind un incendiu izbucnit la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă "Constantin Pufan" din Timişoara, o unitate de învăţământ pentru elevi cu nevoi speciale. Şase elevi au fost evacuaţi. Pompierii au depistat, însă, un cablu care a produs o flamă, într-o baie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În jurul orei 21.00, şase autospeciale şi o autoscară, dar şi un echipaj SMURD au intervenit de urgenţă pe strada Bucegi din Timişoara, la Centrul Şcolar pentru Educaţie Incluzivă "Constantin Pufan", în internatul căruia sunt cazaţi elevi.
 
 
Pompierii au stabilit că într-o baie, la un cablu electric s-a produs o flamă, iar fumul a declanşat alarma de incendiu.
 
Şase copii, care tocmai făcuseră duş, au fost evacuaţi, iar mai apoi, pentru că nu au apărut flăcări, au fost transferaţi într-o încăpere de la subsol, pentru siguranţă.
 
Pompierii au verificat întreg imobilul pentru a se asigura că nu există vreo sursă de foc.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.