Un număr de 106 persoane s-au vaccinat cu serul AstraZeneca la cabinetele medicilor de familie, în prima saptămână de la debutul programului-pilot care se desfăşoară la Timişoara, potrivit raportării Direcţiei de Sănătate Publică Timiş.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit DSP Timiş, în prima săptămână de la debutul programului-pilot de vaccinare împotriva COVID-19 în cabinetele medicilor de familie au fost vaccinate 106 persoane cu serul AstraZeneca. Până vineri, au fost vaccinate doar zece persoane.
 
În judeţul Timiş, de la debutul campaniei de vaccinare s-au administrat 175.883 de doze vaccin împotriva COVID-19, dintre care 47.727 de doze de rapel. În ultimele 24 de ore, au fost administrate 4.318 vaccinuri.
 
La Timişoara, începând din 7 aprilie, se desfăşoară un proiect-pilot în cadrul căruia 50 de medici de familie s-au înscris pentru a vaccina împotriva COVID-19 pacienţii pe care îi au înscrişi pe liste. Fiecare dintre medici poate vaccina până la 10 oameni pe zi cu serul de la AstraZeneca, având toate dotările necesare în cabinete. La momentul începerii implementării programului, 100 de oameni erau înscrişi pe listele medicilor de familie.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.