Doi soţi s-au prezentat, luni, la Spitalul de Boli Infecţioase "Victor Babeş” din Timişoara, după ce recent s-au întors din Italia, iar acum acuză dureri în gât şi tuse. Celor doi li s-au recoltat probe pentru a se stabili dacă sunt infectaţi cu coronavirus.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
"În cursul dimineţii s-au mai prezentat două persoane, soţ şi soţie, de 38 şi 39 de ani, care au venit în ţară în data de 29 februarie de la schi şi pe drum au trecut prin Lombardia. Prezintă simptome de tuse şi dureri în gât. Sunt afebrili, li s-au recoltat şi lor, rezultatul îl aflăm astăzi”, a declarat medicul Virgil Musta, purtătorul de cuvânt al Spitalului de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara. 
 
Cei doi soţi au fost internaţi în unitatea medicală, până la aflarea rezultatului analizelor.
 
La Spitalul de Boli Infecţioase ”Victor Babeş” din Timişoara a mai rămas internată femeia confirmată vineri cu coronavirus. Aceasta se simte bine şi va fi testată din nou pentru COVID-19.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.