Sute de oameni s-au adunat, miercuri, la Serviciul de paşapoarte din Timişoara care funcţionează într-un centru comercial. Ghişeele sunt deschise de 1 iunie exclusiv pentru copii, iar intrarea se face cu bonuri de ordine. Prefectul Mihai Ritivoiu a anunţat că au fost suplimentate ghişeele şi că va repeta iniţiativa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Încă de la primele ore ale dimineţii de miercuri sute de oameni s-au adunat la Serviciul paşapoarte care de 1 iunie funcţionează exclusiv pentru copii, mai ales că se apropie şi perioada de concedii.
 
Două ghişee au fost deschise, iar acestea funcţionează până la ora 14.00. Accesul se face în baza unui bon de ordine care se ridică la faţa locului.
 
Ulterior, numărul ghişeelor a fost suplimentat, din cauza cererii foarte mari. Prefectul de Timiş, Mihai Ritivoiu, a anunţat că iniţiativa va fi reluată în scurt timp.
 
”Mă bucură că iniţiativa de a se lucra într-o zi liberă exclusiv pentru cei mici la Serviciul de Paşapoarte a găsit mulţi doritori. Pentru că încă de la primele ore au fost multe solicitări, am suplimentat ghişeele şi am emis numere de ordine.
Suntem totuşi limitaţi fizic de numărul cadrelor disponibile. Vă promit că vom repeta iniţiativa în cel mai scurt timp! Îi asigur pe părinţi că se va găsi înţelegere în această vară pentru cei ce vor să plece în concediu cu copiii”, a transmis prefectul de Timiş Mihai Ritivoiu.
 
Paşapoartele sunt valabile 3 ani pentru copiii în vârstă de până la 12 ani şi 5 ani pentru cei mai mari.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.