Viceprimarul municipiului Timişoara, liberalul Cosmin Tabără, anunţă că a identificat o locaţie, în nordul oraşului, unde ar putea fi construit un velodrom profesionist, întrucât în România nu există unul de acest tip care să fie funcţional. Proiectul va fi înaintat Companiei Naţionale de Investiţii, pentru alocarea banilor necesari construirii acestui obiectiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Cosmin Tabără a anunţat, joi, pe Facebook, că a identificat o locaţie unde ar putea fi construit un velodrom profesionist, însă mai sunt câteva proceduri de îndeplinit.
 
Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei
"Vorbim des despre ciclism, vreau să concretizăm şi în ceva care să deschidă uşa pentru pasionaţi, dar şi pentru performanţă! Am promis în urmă cu un an că voi începe demersurile pentru găsirea unei locaţii în vederea construirii unui velodrom în Timişoara. Suntem pe punctul de a putea spune că avem locaţia, în partea de nord a oraşului. Mai sunt câteva proceduri de îndeplinit, dar cred că este zona unde putem construi un velodrom profesionist în Timişoara, cu un parc în jurul lui, locul unde bikerii şi skaterii să se poată manifesta pe piste speciale amenajate”, a scris Cosmin Tabără pe pagina sa de Facebook.
 
Viceprimarul municipiului Timişoara a anunţat că va înainta către CNI intenţia de a construi acest velodrom, dar şi că în prima şedinţă de Consiliu Local vor fi pornite procedurile juridice şi administrative. 
 
"Sigur că nu este ceva ce va fi realizat peste noapte, dar în cursul acestui an am putea înainta intenţia noastră către Compania Naţională de Investiţii în vederea obţinerii finanţării. Pentru proxima şedinţă de Consiliu Local, am propus, împreună cu colegii de la Patrimoniu şi Baze sportive, un proiect de HCL pentru a porni procedurile juridice şi administrative necesare eliberării de sarcini a acelei locaţii. Sunt convins că acest proiect va fi aprobat în unanimitate”, a mai scris Tabără.
 
Cosmin Tabără a arătat că România nu are un velodrom profesionist funcţional, deşi există unele discuţii în acest sens la Craiova.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.