Un bărbat de 39 de ani a predat poliţiştilor Secţiei 5 Rurale Belinţ din judeţul Timiş un portofel în care se aflau documente personale şi 2.200 de euro, pe care l-a găsit într-o parcare situată pe drumul naţional (DN) 6. Ulterior, poliţiştii au identificat păgubitul şi i-au predat actele şi banii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unui comunicat de presă de marţi al Inspectoratuui de Poliţie al judeţului Timiş, luni, în jurul orei 10.50, un bărbat în vârstă de 39 de ani, în timp ce se afla într-o parcare situată pe DN6, a găsit un portofel, în care se aflau documente personale şi 2.200 de euro.

FOTO: IPJ Timiş
FOTO: IPJ Timiş

”Bărbatul nu s-a gândit nicio clipă să păstreze portmoneul şi l-a predat poliţiştilor din cadrul Secţiei 5 Rurale Belinţ”, se arată în comunicat.

Astfel, în urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificat păgubitul şi i-au fost restituite bunurile pierdute.

Poliţiştii atrag atenţia că fapta de a nu preda în termen de zece zile un bun găsit autorităţilor sau celui care l-a pierdut sau de a dispune de acel bun ca de al său reprezintă infracţiunea de însuşire a bunului găsit sau ajuns din eroare la făptuitor şi se pedepseşte cu închisoare de la o luna la trei luni sau cu amendă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.