Un profesor care a susţinut proba educaţie muzicală la titularizare, în judeţul Timiş, a fost eliminat din examen după ce a fost prins asupra sa cu telefonul mobil şi căşti. Alţi 87 de candidaţi s-au retras din sală, după ce au primit subiectele.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Timiş, , miercuri, un profesor a fost eliminat din examenul de titularizare, de la centrul organizat la Şcoala Gimnazială nr. 24 din Timişoara, după ce a fost prins cu telefonul mobil asupra sa şi avea căştile în urechi. Acesta a susţinut proba la materia educaţie muzicală
 
Alţi 87 de candidaţi la titularizare s-au retras din examen, după ce au primit subiectele, unul dintre ei acuzând motive medicale. Alţi 212 au absentat la acest examen
 
În total, la examenul de titularizare din Timiş au fost înscrise aproape 1.165 de persoane.
 
Primele rezultate vor fi anunţate în data de 18 iulie şi tot atunci începe şi perioada de depunere a contestaţiilor. Apoi, rezultatele finale vor fi făcute publice în 26 iulie, urmând ca în 27 şi 28 iulie să fie organizate şedintele pentru repartizarea candidaţilor pe posturile şi catedrele vacante.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.