Peste o treime din elevi din judeţul Timiş care au susţinut simularea examenului de Bacalaureat şi aproximativ jumătate din cei care au participat la simularea Evaluării Naţionale au obţinut medii peste 5, înregistrându-se o singură medie 10.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor furnizate de Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Timiş, aproximativ jumătate din elevii de clasa a VIII-a care au participat la simularea examenului Evaluării Naţionale au obţinut medii peste 5.

Astfel, la matematică 45 la sută din cei 4.707 de elevi înscrişi au luat cel puţin 5, la limba română - 63,47 la sută, iar la limba maternă - 80,90 la sută. La simularea examenului de Evaluare Naţională, un singur elev a obţinut media 10.

La simularea examenului de Bacalaureat, s-au înscris 5.037 elevi de clasa a XII-a, însă aproape 2.000 au lipsit de la susţinerea probelor. Dintre cei prezenţi, doar 1.040 au luat medii mai mari de 5. Procentul de promovabilitate la simularea Bacalaureatului este de 32,85 la sută.

De la clasa a XI-a au participat la simularea examenului de Bacalaureat 3.658 de elevi, iar 44,10 la sută din ei au obţinut medii de trecere.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.