Poliţişti, pompieri, dar şi angajaţi de la Ambulanţă din judeţul Timiş au patrulat pe străzi, în noaptea de vineri spre sâmbătă, când a nins abundent, fiind găsite nouă persoane fără locuinţă care au fost duse în adăposturi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Timiş a ieşit în teren, în noaptea de vineri spre sâmbătă, cu 21 de patrule, la care au participat 35 de subofiţeri şi 21 de autospeciale. Pompierii din Timişoara au găsit pe străzi patru persoane fără adăpost, în timp ce colegii lor de la Buziaş au salvat din frig un alt om al străzii.

Trei dintre cei găsiţi în frig au fost duşi la spitale pentru a primi îngrijiri medicale, în timp ce alte două persoane au ajuns la adăposturile de noapte.

Pompierii au primit ajutor şi din partea Poliţiei Timiş, care a trimis un echipaj în patrulare pentru a găsi oameni fără adăpost. Poliţiştii au găsit o singură persoană, care a fost dusă la un adăpost de noapte.

Alte opt echipaje de la Poliţia Locală au plecat în patrulare, iar acestea au găsit un alt om al străzii, care a fost dus la un adăpost de noapte.

Serviciul de Ambulanţă Timiş a avut trei patrule în teren, care au găsit două persoane fără adăpost. Acestea au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara pentru a primi îngrijiri medicale.

Judeţul Timiş se află sub avertizare cod portocaliu de ninsori abundente.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.