Direcţia de Sănătate Publică Timiş transmite că, în medie, în ultimele 14 zile s-au înregistrat două decese pe zi, din cauza COVID-19 şi îndeamnă oamenii la responsabilitate şi prutenţă, arătând că pericolul nu a trecut înca. În ultimele 24 de ore, în Timiş au fost înregistrate 56 de noi cazuri de COVID-19.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Chiar dacă restricţiile au fost ridicate si varianta actuală a virusului SARS-CoV-2  se manifestă printr-o simptomatologie mai uşoară, chiar dacă unii dintre noi am ales să fim mai mult sau mai puţin responsabili, atragem atenţia că pericolul nu a dispărut în totalitate.  Până astăzi, la nivelul judeţului Timiş, 2.000 persoane diagnosticate cu infecţia SARS – CoV – 2 au decedat, în ultimele 14 zile înregistrându-se o medie de 2 decese pe zi. Îndemnăm la responsabilitate în contextul în care virusul nu a aflat că nu-l mai considerăm periculos”, transmite DSP Timis, într-un comunicat de presă, de joi.
 
Potrivit DSP Timis, în ultimele 24 de ore, în acest judet au fost inregistrate 256 de noi cazuri, în urma efectuării a 1.885 de teste, dar şi doua decese. De la debutul pandemiei, in Timis au fost 2.000 de decese din cauza coronavirusului.
 
În spitale sunt internate 160 de persoane, dintre care 22 în secţiile ATI.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.