Cea mai mică medie de admitere la liceu în judeţul Timiş este 2,04, candidatul care a obţinut-o fiind repartizat la la Liceul Teoretic ”Sfinţii Kiril şi Metodii”, comuna Dudeştii Noi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În urma repartizării computerizate a absolvenţilor de gimnaziu, la licee, în judeţul Timiş, candidatul cu cea mai mare medie - 10 - a fost admis la Colegiul Naţional ”C.D. Loga”, la profilul Matematică Informatică, iar candidatul cu cea mai mică medie - 2,04 - este la Liceul Teoretic ”Sfinţii Kiril şi Metodii”, comuna Dudeştii Noi.

Potrivit site-ului edu.ro, la Colegiul Naţional ”C.D. Loga”, la specializarea Matematică Informatică, ultima medie cu care s-a intrat a fost 9.47. Tot la această specializare, prima notă a fost 10. La Ştiinţele Naturii, ultima medie a fost 9.01, iar la Ştiinţe Sociale - 8.74. La Filologie, ultima medie cu care s-a intrat a fost 8.27.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

La Liceul Teoretic Grigore Moisil, ultimul intrat la profilul Matematică -Informatică a avut 9.15, iar la Liceul Pedagogic ”Carmen Sylva”, la specializarea Matematică-Informatică, s-a intrat cu 9.13, ultima medie, la Ştiinţele Naturii - 9.02, iar la Filologie - 8.23.

La Colegiul Naţional Bănăţean, ultima medie de intrare la profilul Matematică-Informatică a fost 8.97, la Ştiinţele Naturii - 8.85, la Ştiinte Sociale - 8.83 şi la Filologie - 8.19. La Ştiinţele Naturii în limba germană media ultimului admis a fost 5.37.

Elevii trebuie să depună dosarele de înscriere la liceele la care au fost admişi între 10 şi 13 iulie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.