Un bărbat de 36 de ani din judeţul Timiş a fost rănit în timpul unei partide de vânătoare pe raza oraşului Ciacova. Acesta a participat la vânătoare în calitate de candidat pentru obţinerea permisului de vânător şi a fost împuşcat accidental de un bărbat de 54 de ani. În urma incidentului bărbatul a fost rănit la braţul stâng şi a fost dus de urgenţă la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
”Poliţiştii oraşului Ciacova au fost sesizaţi cu privire la faptul că, pe fondul de vânătoare din localitatea Petroman, fost organizată o partidă de vânătoare în urma căreia, un bărbat, de 36 de ani, a fost împuşcat accidental de un alt bărbat, în vârstă de 54 de ani. Barbatul de 36 de ani a participat la vânătoare în calitate de candidat pentru obţinerea permisului de membru vânător”, transmite IPJ Timiş.
 
În urma incidentului, bărbatul a fost rănit la braţul stâng şi transportat la spital. Poliţiştii fac cercetări pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.