Inspectoratul Şcolar Judeţean Timiş şi Inspectoratul de Poliţie al judeţului Timiş desfăşoară anchete la şcoala din oraşul Sânnicolau Mare, după ce imagini cu o bătaie între eleve au apărut în spaţiul public.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
În imagini nse vede cum o fată de 14 ani a fost bătută cu pumnii şi cu picioarele, trasă de par şi trântită la pământ de alte două eleve de 12 şi 14 ani.
 
„În urma apariţiei în mediul online a unor imagini video care surprind scene de violenţă din dată de 15 iunie a.c., în care o minoră în vârstă de 14 ani a fost agresată de către alte două adolescente de 12 şi 14 ani, vă comunicăm faptul că la nivelul Poliţiei oraşului Sânnicolau Mare se află în lucru un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe în care se efectuează cercetări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi luarea măsurilor legale care se impun”, transmit reprezentanţii Poliţiei Timiş.
 
Conducerea Inspectoratului Şcolar Timiş a demarat o anchetă la Şcoala Gimnazială nr. 2 din Sânnicolau Mare.
 
În urmă cu câteva zile, la Liceul Alimentar din Timişoara, o elevă cu nevoi speciale a fost agresată de colegi în timpul unui curs de practică, pe când profesoara lipsea din clasa.
 
Incidentul a fost, de asemenea, filmat. Inspectoratul Şcolar Judeţean a demis atunci conducerea liceului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.