Promovabilitatea la examenul de bacalaureat a crescut, în judeţul Timiş, după contestaţii, cu 1,01 la sută, de la 71,93 la sută, la 72,94 la sută, iar 480 de lucrări au fost evaluate cu note mai mari. Aproape patruzeci de candidaţi respinşi iniţial au reuşit să promove examenul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit datelor oferite de către Inspectoratul Şcolar al Judeţului Timiş, în urma rezultatelor de la examenul de bacalaureat au fost depuse 764 de contestaţii. 480 dintre lucrări au fost evaluate cu note mai mari, iar 213 cu punctaj mai mic decât cel iniţial. De asemenea, 71 de note au rămas nemodificate.

În urma soluţionării contestaţiilor, 39 de candidaţi au reuşit să obţină note de trecere şi să fie declaraţi reuşiţi, după ce iniţial au fost respinşi.

În urma contestaţiilor, în judeţul Timiş, a crescut şi procentul de promovabilitate. Dacă iniţial acesta era de 71,93 la sută, după rezolvarea contestaţiilor, a crescut la 72,94 la sută.

Nicio altă medie de zece nu a fost înregistrată, la rezultatele finale.

Înaintea contestaţiilor, în Timiş a fost înregistrată o medie de zece.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.