Trei persoane au fost rănite într-un accident produs sâmbătă pe E70, în apropierea localităţii Prunaru din judeţul Teleorman, unde două autoturisme s-au ciocnit. Una dintre victime, un tânăr de 24 de ani, şofer al unuia dintre autoturisme, este în stare gravă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
„Poliţiştii  din cadrul Serviciului Rutier au constatat faptul că, în timp ce un tânăr de 24 de  ani, din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, conducea un autoturism pe E 70, la km 53+400 m, din direcţia Bucureşti către Alexandria,  în împrejurări care vor fi stabilite din cercetări,  ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat  de 60 de ani, din municipiul Turnu Măgurele,  judeţul Teleorman, din direcţia Alexandria către Bucureşti”, informează Poliţia judeţean Teleorman.
 
În urma accidentului, tânărul de 24 de ani a fost grav rănit, suferind politraumatisme şi fiind preluat de un elicopter SMURD şi dus la spitalul Floreasca din Capitală.
 
Şoferul celuilalt autoturism şi soţia acestuia au fost de asemenea răniţi, fiind duşi la unitatea de primiri urgenţe din Alexandria.
 
Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
 
Foto: ISU Teleorman
Foto: ISU Teleorman
Foto: ISU Teleorman
Foto: ISU Teleorman
 
Foto: ISU Teleorman
Foto: ISU Teleorman
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.