Patru bărbaţi care duminică au mers la pescuit, pe râul Olt, cu o barcă de mici dimensiuni, au rămas blocaţi în zona unui pod din judeţul Teleorman, solicitând sprijinul autorităţilor. Pompierii i-au recuperat pe cei patru, care nu se puteau întoarce pe uscat din cauză că riscau să se răstoarne cu barca, în condiţiile în care vântul puternic a produs valuri mari pe râu.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Apelul la 112 a fost dat duminică, în jurul orei 15.30, o persoană anunţând că patru pescari, cu vârste cuprinse între 37 şi 49 de ani, au rămas blocaţi pe un pod vechi de pe râul Olt, zona barajului Izbiceni, în dreptul localităţii Prundu din judeţul Teleorman.
„La faţa locului s-au deplasat două echipaje de intervenţie, cu o barcă de salvare şi o ambulanţă SMURD, care au constatat faptul că, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, respectiv vânt puternic, valurile mari nu mai permiteau întoarcerea celor patru pescari cu barca lor, care avea dimensiuni reduse, existând riscul ca aceasta să fie răsturnată”, informează oficialii ISU Teleorman.
Echipajul de salvatori a reuşit să ajungă la cele patru persoane cu o barcă. Cei patru au fost preluaţi în condiţii de siguranţă şi aduşi la mal. Niciunul dintre ei nu a fost rănit. Misiunea de salvare a durat peste două ore.
Foto: ISU Teleorman
Foto: ISU Teleorman
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.