Un incendiu puternic izbucnit, duminică dimineaţă, în judeţul Teleorman, a cuprins două locuinţe. Proprietarul uneia dintre acestea a avut nevoie de spitalizare, după ce a suferit un atac de panică. Pompierii au stins focul în urma unei acţiuni care a durat patru ore, stabilind că incendiul a fost provocat, cel mai probabil, e un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Incendiul a izbucnit la primele ore ale dimineţii, în localitatea Beuca. 
„Apelul cetăţenilor a fost primit în jurul orei 05.00 pe numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112, motiv pentru care la faţa locului s-au deplasat imediat cinci echipaje de pompieri, cu patru autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD, precum şi un echipaj din cadrul SAJ Teleorman. La sosirea forţelor de intervenţie, focul se manifesta generalizat, cu flacără deschisă, la un imobil şi la acoperişul celei de a doua locuinţe, vântul puternic favorizând dezvoltarea rapidă a incendiului şi extinderea la construcţiile aflate în imediata apropiere. Pompierii militari au reuşit să localizeze şi să lichideze focul după aproape patru ore de intervenţie, reuşind salvarea unei case de locuit şi a mai multor anexe gospodăreşti”, informează ISU Teleorman.
Conform sursei citate, au ars ori au fost distruse de flăcări două imobile şi un hol care făcea legătura între ele, pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi, elemente de mobilier, mai multe produse electrocasnice, textile şi articole de îmbrăcăminte, tâmplăria şi bunuri de uz gospodăresc. Proprietarul unei locuinţe, un bărbat de 58 de ani,  a suferit un atac de panică, a primit primul ajutor calificat şi a fost transportat la spital de către echipajul SMURD.
Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieşit că evenimentul s-a produs de la un scurtcircuit electric, sunt concluziile pompierilor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.